Kepiniai

Kepiniu sektorius yra vienas iš plačiausio gaminiu asortimento. Jų skonis, forma tekstūra yra būdinga atskiriems regionams. Gamybos procesas yra skirtingas duonai ir tešlai, todėl tai yra labai sudėtingas sektorius.

Avebe turi puikius produktus ir labai didelę patirtį kulinarijos srityje ir gali padėti renkantis labiausiai tinkamą ingredientą kepinių gamyboje. Mūsų produktai užtikrina kepiniams aukščiausią kokybę ir kiek įmanoma žemesnes kainas.

Kepinių kremai

Šalto paruošimo kepinių kremai

Šalto paruošimo kepinių kremams priželatinuotas krakmolas yra naudojamas tam, kad suteiktų klampumą ir lygią kreminę konsistenciją. Be to jie užtikrina puikų kepimo bei sušaldymo - atšildymo stabilumą.

Avebe rekomenduoja pabandyti Paselli ir Prejel grupės krakmolus. Tai yra bulvių ir tapiokos krakmolai, jie atitinka daugelį reikalavimų, tokių kaip klampumas, konsistencija, tekstūra, stabilumas.

Specialus krakmolas PASELLI EASY GEL sukuria puikia žele per 30 minučių nuo šalto paruošimo, be kaitinimo, nenaudojant tradicinių želatinizuojančių medžiagų.

Sausi karšto paruošimo kepinių kremai

Šiems kremams Avebe rekomenduoja naudoti PERFECTAMYL grupės krakmolus, kombinuojant juos su kukurūzų krakmolu, tam kad išgauti didelį klampumą ir greitą atvėsinimo efektą.

Paruošti vartojimui kepinių įdarai

Šiems produktams siūlome pabandyti FARINEX grupės modifikuotus tapiokos krakmolus, netgi gaminant UHT būdu. Tai garantuoja puikią gaminių konsistenciją ir gerą gamybos procesą bei ilgesnį galiojimo laiką. SELECTAMYL grupė tai bulvių krakmolai užtikrinantys gaminiams puikų klampumą bei lygią blizgančią išvaizdą. Nauja Avebe produktų grupė, tai vaškinių kukurūzų krakmolai FARINEX WM 35,55 ir 85 suteikiantys trumpą konsistenciją ir puikų stabilumą.

Puikus pieno pakaitalas

Ieškote kuo pakeisti brangius pieno miltelius kepinių kremuose ?

Mūsų maltodekstrinai gali būti naudojami kepiniuose norint pagerinti skonį bei sureguliuoti saldumą pakeitus pieno miltelius, bet išlaikant tą pačią sudėtį ir konsistenciją.

Šalto paruošimo vaisių įdarai

PASELLI ir PREJEL modifikuoti bulvių krakmolai suriša vaisių sultis šalto paruošimo vaisių įdaruose. Jie gali būti naudojami kepinių džemuose kombinuojant su pektinais. Jie užtikrina puikų skaidrumą,greitą sustingimą ir blizgantį lygų paviršių. Taip pat išlieka stabilūs kepant ir prie žemo pH.

Jeigu norima išgauti minkštą vaisinę išvaizdą rekomenduojamas modifikuotas krakmolas PREJEL 200 G. Jis suteikia greitą brinkimą, o jo granulės užtikrina puikią dispersiją nesusidarant gumulams.

Tam, kad patobulinti ir išlaikyti kokybišką klampumą, naudojamas aglomeruotas-priželatinuotas krakmolas. PREJEL VA 70 AGGL (aglomeruotas) greitai brinksta šaltame ir karštame skystyje, nesudarydamas gumulų. Taip pat suteikia produktui aukštą klampumą, trumpą struktūrą ir puikų stabilumą. Kitas PASELLI EZ šalto brinkimo krakmolas yra idealus lengvam paruošimui ir neutraliam skoniui išgauti.

Vaisių žele („lūžtančios struktūros")

Mūsų naujas specialus krakmolas PASELLI EASY GEL gali sukurti žele su „lūžtančia struktūra" išliekančia stabilia kepant. Produktas gali būti paruošiamas šaltu būdu nenaudojant tradicinių želatinavimo medžiagų.

Greito paruošimo vaisiniai ir kepinių įdarai

Greito paruošimo vaisiniai ir kepinių įdaruose modifikuotas krakmolas yra naudojamas tam, kad suteiktų tirštumą ir stabilumą. SELECTAMYL grupės bulvių krakmolai suteikia puikias klampumo ir skaidrumo, blizgaus paviršiaus savybes. Taip pat galimas pektinų panaudojimas. FARINEX grupės tapiokos krakmolai ir mūsų nauji FARINEX grupės vaškinių kukurūzų krakmolai taip pat gali būti naudojami šių produktų gamyboje.

Marcipaninės masės įdaras

Puikią struktūrą marcipaninei masei suteikia krakmolai turintys labai aukštas vandens surišimo savybes bei kepimo galimybes.

Rekomenduojame PASELLI BGD arba CSG turi puikias abi šias savybes.

Žele užpilai ir glazūros

Žele užpiluose ir glazūrose idealiai tinka karšto brinkimo bulvių ir tapiokos krakmolai. Jie yra skaidrūs po želatinacijos ir gali pagerinti tirštumą bei sumažina nuosėdų susidarymą.

Copyright © 2009 Baltvita. Visos teisės saugomos. Sprendimas: .imagine