Mėsos gaminiai

Mėsos ir žuvies pramoneje yra labai platus produktų asortimentas pagal skoni, konsistenciją ir išvaizdą. Norima išlaikyti aukščiausią produkcijos lygį ir įvairovę, bet taip pat ir kiek įmanoma žemesnes kainas.

Avebe turi sukūrusi atskirą grupę produktų specialiai mėsos ir žuvies pramonei.

Galime pasiūlyti specialiai paruoštas receptūras pagal jūsų pageidavimus, naudojamą procesą bei norimas produkto savybes.

Nesmulkintos mėsos produktai

Nesmulkintos mėsos produktuose reikia kad krakmolo pienelis ar marinatas būtų ir pačiame raumenyje.Tai bandoma atlikti įvairiais būdais įtrynimu (masažavimu) ar špricavimu. Tai pagerina spalvą, kokybę bei eksplotavimą.Avebe krakmola padidina išeigą, našumą ir suriša drėgmę viso terminio proceso apdorojimo metu. Tai žymiai pagerina struktūrą, sultingumą ir kadangi bulvių krakmolas turi neutralų skonį, neiškreipia mėsos skonio ir aromato.

Paukštiena

Produktuose, tokiuosekaip kalakuto krūtinėlė yra būtinas funkcionalus drėgmės surišėjas.

Avebe rekomenduoja Farineū VA 15, kuris turi puikias vandens surišimo savybes. Jis išlaiko vandenį surištą nuo pat paruošimo pradžios iki realizacijos pabaigos.

Virtas kumpis ir sūdyta jautiena

Virtame kumpiui ir sūdytai jautienai bulvių krakmolas taip pat suteikia puikias savybes, nes čia taip pat reikalingas aukšto stabilumo krakmolasč nes dideli mėsos gabalai žymai ilgiau laikomi rūkykloje.

Rekomenduojame pabandyti Farineū VA 15, nes jis išlieka stabilus rūkykloje ir šaldymo metu. Mėsa nepraranda drėgmės visų šių procesų metu.

Emulguoti mėsos produktai

Parūkytose dešrelėse ir kituose smulkintos mėsos produktuose, dešrelese mėsa yra galutinai susmulkinta ir daug riebalų yra laisvame pavidale. Kokybė ir stabilumas yra esminis ir svarbiausias dalykas.

Bulvių krakmolas suriša drėgmę karštyje. Tai leidžia ištirpti mėsos proteinams ir surišti riebalus.Be to bulvių krakmolas apsaugo nuo virimo nuostolių, riebalų ir proteinų praradimas per odą taip pat yra kontroliuojamas.

Žemo riebumo produktai

Riebalų sumažinimas yra opi problema su vis augančiais poreikiais maisto pramonėje. Paruoštos mėsos pramonė taip pat nėra išimtis. Kai yra sumažinamas riebalų kiekis metamas iššūkis kokybei, skoniui, sultingumui ir aromatui.

Avebe rekomenduoja naudoti Paselli SA 2, nes jo sudaroma žele gali pakeisti didžiąją dalį riebalų išlaikydama struktūrą ir sultingumą. Šis produktas yra geriausiais ir duoda puikų efektą, jei dešra prieš valgymą yra verdama.

Fermentuoti mėsos produktai

Fermentuotos (pusiau) sausos dešros yra ilgas galiojimo laikas, jis pasiekiamas fermentavimu pirminėje stadijoje, o išdžiovinama tik galutinėje gamybos stadijoje

DEXTROSE MONOHYDRATE proceso eigoje duoda energijos šaltinį mikroorganizmams daugintis ir pieno rūgščiai gamintis. Pieno rūgšties susidarymas yra svarbus kokybei ir skoniui, priklausomai nuo norimo galutinio produkto DEXSTROSE MONOHYDRATE gali būti naudojamas kontroliuojant proceso tempą, galiojimo laiką ir rūgštingumą.

Formuoti mėsos produktai

Formuotuose mėsos produktuose Avebe rekomenduoja naudoti bulvių pluoštą (ląstelieną). Šie ingredientai yra vis plačiau naudojami visose maisto pramonės šakose. PASELLI FP yra bulvių ląsteliena, turinti labai aukštas vandens surišimo savybes. Taip pat gali būti puikiai naudojamas dietiniuose mėsos produktuose. Tai natūralus produktas, turintis puikias stabilumo savybes. PASELLI FP puikiai suriša drėgmę ir žemoje ir aukštoje temperatūroje, pagerina išeigąč sumažina virimo nuostolius ir nekeičia skoninių savybių.
Copyright © 2009 Baltvita. Visos teisės saugomos. Sprendimas: .imagine